[pagevisual]

Onbestelbaar retour

Door: Saskia Cortlever

Changes retour2Eerder berichtte ik al in een blog over 13. Nu kijk ik achter me en zie ik een stapel enveloppen liggen van Changes die ‘onbestelbaar retour’ zijn gekomen. De adressen kloppen niet meer. Mensen zijn verhuisd en vergaten dat aan ons door te geven. Dat laatste snap ik, want Sioo is net verhuisd en ik heb weer aan den lijve ondervonden wat daar allemaal bij komt kijken. De adressen van de teruggekomen Changes gaan we uit onze database halen. We kijken of er een e-mailadres te vinden is. Is dat er, dan sturen we een kort mailtje met een verzoek om nieuwe gegevens. Uit heel veel reply’s valt te lezen dat mensen het fijn vinden dat we ze alsnog Change kunnen toesturen. Dat geldt ook voor andere alumni die we, bijvoorbeeld via Linkedin of andere netwerken, weer kunnen bereiken.

Mocht u ongewild Change niet ontvangen, dan ligt dat waarschijnlijk aan het feit dat uw adres niet langer bij ons bekend is. U kunt dan heel eenvoudig Change opnieuw aanvragen via een aanmeldingsformulier op de site: sioo.nl/change. En ik zou zeggen, meld u aan, want er staan voor 2010 weer een aantal interessante Changes op stapel …

Tags:

Dit bericht is geplaatst op maandag 16 november 2009 om 17:50 onder Algemeen, Change. U kunt de reacties volgen via de RSS 2.0 RSS-feed. U kunt een reactie achterlaten of een link op uw eigen website plaatsen.

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te posten.