[pagevisual]

Desiging Complex Organizations in beeld

Door: Lien Govers

Naast de opleidingen Advanced Change Methodologies, In de Wind en Basisopleiding voor Organisatieprofessionals heeft nu ook de masteropleiding Desiging Complex Organizations een eigen sfeerimpressie in beeld en geluid. SiooTV was te gast bij het afsluitende symposium van DCO 2 waar de deelnemers hun opgedane inzichten via simulaties en workshops met alle genodigden deelden.  Hoe dat er uitzag en hoe de deelnemers hun deelname aan DCO ervaren hebben, ziet u hier. 

Tags: ,

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 9 februari 2010 om 16:29 onder Algemeen, Designing Complex Organizations. U kunt de reacties volgen via de RSS 2.0 RSS-feed. U kunt een reactie achterlaten of een link op uw eigen website plaatsen.

1 reactie op “Desiging Complex Organizations in beeld”

Ook úw organisatie kan beter presteren! zegt:

februari 23rd, 2010 at 18:44

[…] Half januari hebben de deelnemers van ‘mijn’ eerste leergang Designing Complex Organizations (DCO) een uitermate interessant symposium georganiseerd voor vakgenoten, opdrachtgevers en collega’s en directeuren. Via een simulatie werd zo’n 100 gasten helder dat de inrichting van de organisatie direct doorwerkt in klantbediening en resultaat. Verschillende workshops boden verdieping op onderwerpen als het business model van de organisatie, een vergelijking tussen profit en non-profit sector, de inzet van professionals, de relatie tussen arbeidsverdeling en groepsdynamiek en de inzet van ICT. Sioo TV kwam langs en heeft een impressie van de dag gemaakt. […]

Geef een reactie