[pagevisual]

Sioo op de 2e plaats van beste dienstverleners

Door: Saskia Cortlever-Keus

We zijn er best een beetje trots op dat Sioo, in een recent uitgevoerd onderzoek beloond is met een tweede positie in de top 30 van beste dienstverlenende opleidingsinstituten. En … als het gaat om integriteit staat Sioo, ruim boven andere opleidingsorganisaties, op de eerste plaats, met een 8,83.

Het onderzoek is uitgevoerd door Millian (uitgever van onder meer The Official Masterguide) onder 2894 respondenten die zelf een opleidingsprogramma hebben gevolgd. In totaal zijn er 348 opleidingsorganisaties beoordeeld. Naast integriteit is er ook naar zaken als klantvriendelijkheid, professionaliteit, kwaliteit van docenten en opleidingsmateriaal, begeleiding, niveau collega-deelnemers en prijs/kwaliteit-verhouding gevraagd.

Een paar cijfers? Oud-deelnemers beoordelen de klantvriendelijkheid van medewerkers bij Sioo met een 8. Docenten van Sioo en de wijze waarop zij deelnemers begeleiden krijgen van hen cijfers variërend van een 7,8 tot een 8,2. Deelnemers geven hun groepsgenoten 7,8. Het gemiddelde van de elf aspecten die zijn beoordeeld leverde Sioo een 7,93 op.

Ja, we zijn er best een beetje trots op! Al realiseren we ons goed dat er nog winst te behalen is op een aantal punten. En daar gaan we de komende tijd mee aan het werk.

We feliciteren collega De Baak, die met een gemiddelde van 8 de lijst aanvoert, van harte!

Tags:

Dit bericht is geplaatst op maandag 21 juni 2010 om 10:51 onder Algemeen, Opleidingen. U kunt de reacties volgen via de RSS 2.0 RSS-feed. U kunt een reactie achterlaten of een link op uw eigen website plaatsen.

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te posten.