[pagevisual]

Win gratis kaartjes voor M&O Jaarcongres

Door: Lien Govers

Op 25 juni a.s. vindt het 5e plaats. Het thema dit jaar is:

: als leren het antwoord is, wat is dan de vraag?

Als u zich nu aansluit bij de LinkedIn groep van dit congres, dan maakt u kans op 1 van de 10 gratis toegangskaarten. Op donderdag 10 juni worden de winnaars op LinkedIn bekend gemaakt.

Leren in al haar betekenissen
Leren houdt de gemoederen bezig, misschien wel omdat het zoveel verschillende betekenissen heeft. In motto’s als ‘leven is leren’ is het woord ‘leven’ door van alles te vervangen: ‘opgroeien’, ‘samenwerken’, ‘ondernemen’, ‘cultuurverandering’. Steeds opnieuw blijkt dat hoe meer we leren, hoe minder we lijken te weten. Tijdens het M&O Jaarcongres zoeken we naar krachtige perspectieven van praktijkbeoefenaars en wetenschappers. Zij nemen stelling in wat zij als de waarde van leren zien. Zij geven hun visie op tastbare zaken waarmee in de praktijk kan worden gewerkt en presenteren onderzoeken die aantonen hoe dat werkt.

Leren is het antwoord op…
Op dit 5e M&O jaarcongres komen vragen aan bod als:
– Is leren het antwoord op de vraag hoe een goed renderende onderneming te blijven in een competitieve omgeving?
– Is leren het antwoord op de vraag hoe een interessant en zinvol leven te leiden?
– Of is leren het antwoord op de vraag hoe te overleven in organisaties die steeds andere en hogere eisen stellen?

Dit congres is een verkenning dwars over disciplines heen. Niet standaardoplossingen tellen, maar vooral eigenzinnig onderzoek en praktijkrelevantie. Ervaar dit congres en onderzoek samen met vakgenoten de verschillen en mogelijkheden rond leren. Schrijf u nú in. Dan bent u verzekerd van deelname aan dit inspirerende congres.

Speciale gastsprekers:
Knud Illeris, professor of lifelong learning
René ten Bos, filosoof en organisatiedeskundige

Vraagt u zich af wanneer u en uw organisatie voor het laatst iets hebben geleerd? Kom dan naar dit congres op 25 juni. De organisatie is in handen van Kluwer en Sioo.

Tags: ,

Dit bericht is geplaatst op maandag 7 juni 2010 om 10:55 onder Algemeen, Symposia en bijeenkomsten. U kunt de reacties volgen via de RSS 2.0 RSS-feed. U kunt een reactie achterlaten of een link op uw eigen website plaatsen.

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te posten.